Vi inleder det nya året med mer samarbeten och mer film

2 januari 2024 - Senast uppdaterad 25 januari 2024

Vi älskar samarbeten och ett projekt vi kan presentera direkt är det vi skapat med Arvet Agency AB som nu ger oss möjligheten att inte bara släppa material till biograferna i Sverige, utan även internationellt och till fler plattformar.

#WHATISCARNIFEX

Svenska distributionsbolaget Cinecct Sweden AB, har förvärvat de nordiska rättigheterna för bio och streaming för den australienska producerade “creature-feature” filmen CARNIFEX från Dancing Road Productions.

“Carnifex” är en skräckfilm som tar sig an den australiska legenden om Drop Bear, en gigantisk köttätande koalabjörn. En varelse som länge varit föremål för flera lägereldssägner och varnande viskningar bland lokalbefolkningen som nu får liv på bioduken.

Producerad av Helen Leake (WOLF CREEK 2) och Gena Ashwell, “Carnifex” är blandning av spänning, skräck och en touch av australisk folklore för att leverera en oförglömlig filmupplevelse.

Filmens talangfulla ensemble med skådespelare inkluderar Alexandra Park (The Royals), Sisi Stringer (Mortal Combat, The Dry 2), Harry Greenwood (Hacksaw Ridge, The Nightingale), och med en gedigen regidebut av filmredigeraren Sean Lahiff (I am Mother, Jungle, Gold).

“Carnifex” har svensk biopremiär på självaste Australiendagen den 26 januari 2024.

Gör dig redo att bevittna en mytisk mardröm som ljudlöst jagar från ovan - förbered dig för “Carnifex”, den ultimata australiska skräckfilmen som för alltid kommer att förändra sättet du betraktar skuggorna bland trädkronorna.

Grace Maharaj, Arvet Agency ansvarig för försäljningen på uppdrag av Dancing Road Productions.

För pressförfrågningar, intervjuer eller ytterligare information, vänligen kontakta Grace Maharaj på Grace@arvetagency.se

Kontakter

Cinecct Sweden AB

Skogåsvägen 3 663 30 Skoghall

www.cinecct.se