Publiksuccé för Johan Glans Sommarturné på Bio

3 oktober 2023

Över 15.000 biobesökare runt om i hela landet gick på bio och såg Johan Glans Sommarturné - En Standupshow i helgen.

Frågan vi ställde oss innan premiären var "Fungerar standup på bio?" Absolut, och med dessa siffror är vi övertygade om att vi kommer få se ett mer varierat utbud på Sveriges Biografer än vad som erbjuds idag även i framtiden.

Vi är otroligt tacksamma för alla som tog sig tid lät sig underhållas på biograferna med oss, stort tack till alla 160+ biografer med som vågade drömma tillsammans med oss.

Kundfeedbacken vi har fått från de som såg showen var att de upplevde det nästan som om de var där och en del kunder kom på sig själva att vilja klappa efter showens slut. Det om något är väl ett bevis på att film på bio är något man upplever, att se på en film det gör man hemma.

Effekten av att kunna sitta i en fin salong, i en skön stol med bra bild och ljud inne på sin lokala biograf och inte ha massa distraktioner framför sig, gör lätt att man låter sig bli en del av det man ser framför sig och i ärlighetens namn, vill man klappa så får man det. Det är ju som sagt bara en naturlig reaktion.

Som sagt, stort tack till alla inblandade och till alla er som var med och upplevde showen på Bio.

För Cinecct´s del är detta bara starten av något mycket större. Vårt mål är att erbjuda ett mer "folkligt" utbud av underhållning på bio och det här är bara ett av många projekt vi har i vår repertoar.

Runt hörnet väntar även film och annan typ av innehåll som vi tror kan vara intressant för många och inte bara på bio.

Men mer om det vid ett senare tillfälle...

Kontakter

Cinecct Sweden AB

Skogåsvägen 3 663 30 Skoghall

www.cinecct.seRobert Olsson

VD

Verkställande Direktör för Cinecct och Ordförande i Värmlands Biografnätverk