En liten stund med Moonica Mac - Biopremiär 14 december

9 november 2023 - Senast uppdaterad 20 november 2023

En liten stund med Moonica Mac (Sv.text)

I “En liten stund med Moonica Mac” blir du inbjuden till en emotionell resa, där ord och musik tillsammans skapar en gripande symfoni av känslor. Genom Moonica Macs musikaliska talang vävs berättelserna samman, och smärtan i livet behandlas varsamt med ett hjärta fullt av medkänsla. Från Södra Teaterns scen guidar Moonica Mac dig genom de stora och små ögonblicken i livet, där varje ton och varje ord bygger broar mellan dig och artisten.

Med en övertygelse och omsorg som är lika stark som melodin själv, tas du med på en resa genom tid och rum till den odödliga konsertupplevelsen på Södra Teatern. Ingen åskådare går oberörd från denna föreställning. Berättelser från hängivna fans vävs samman på ett ömt och närmast magiskt sätt med Moonica Macs egna texter och musik, och skapar en känslomässig resa som berör djupt och lämnar ett bestående avtryck i ditt hjärta. Det här är inte bara en konsert, det är en själens resa, en känslornas symfoni, och du är inbjuden att vara en del av den.

Om Moonica Mac

Sedan debuten 2019 har Moonica Mac med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen. Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.

År 2021 var hon en av deltagarna i den hyllade säsongen av “Så Mycket Bättre”. Hon har även gjort musikaliska samarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso. Under 2022 har hon varit på Sverigeturné med “Kom till mig tour” – en turné fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans. Hon släppte även det hyllade albumet “PART TWO”.

Den 25 april 2023 gjorde Moonica Mac sin enda spelning under våren 2023 och på Södra Teatern i Stockholm. Det blev en intim kväll där det organiska och enkla fick gå före det storslagna och magnifika. I en blandning av gamla godingar och tidigare helt osläppt material lät hon tonerna och orden leva ut och vidare.

Nu är hon aktuell med singeln “Historier och liv” som släpps den 10 november.

Kontakter

Cinecct Sweden AB

Skogåsvägen 3 663 30 Skoghall

www.cinecct.seFilmbokning

Du kan även boka den här filmen direkt genom Unique X’s portal, mail, telefon eller via din filmsätt...

www.cinecct.se